InicioEl pessebre tradicional de Barcelona torna al Museu Frederic Marès

El pessebre tradicional de Barcelona torna al Museu Frederic Marès

L'Associació de Pessebristes de Barcelona torna a encarregar-se de realitzar el pessebre d'estil tradicional de Barcelona al Pati del Museu Frederic Marès, que enguany representa la simbiosi entre la Bàrcino romana i la Barcelona actual. Les restes romanes de la ciutat es converteixen en l’escenari de les diverses escenes del naixement, fent un homenatge a Luci Minici Natal Quadroni, el primer campió olímpic barceloní. Observeu-ne bé tots els detalls, com ara el baix relleu del fons, una representació de la silueta de la ciutat amb alguns dels edificis més simbòlics. 

Paral·lelament, el pati acull una instal·lació lumínica creada per l’alumnat de l’escola Elisava sota la direcció de Maria Güell. El muntatge recorda el temple de Vesta, ubicat a Roma, on hi cremava un foc sagrat que no es podia apagar mai i que era custodiat per diverses sacerdotesses. L’obra juga amb la llum i les ombres, i complementa perfectament el projecte. 

Dates: Del 27 de novembre al 2 de febrer (La Candelera)

Horari: De dimarts a dissabte de 10 a 19 h i diumenges i festius d'11 a 20 h (el 25 de desembre i l'1 de gener, Museu i pessebre, tancats).

No es necessària la reserva prèvia.

Cal complir amb les normatives sanitàries establertes en cada moment​

DEL 24 DE DESEMBRE A L 6 DE GENER, EL MUSEU OFEREIX ENTRADA GRATUÏTA. Aprofita la teva visita al Pessebre i vine a conèixer de franc les col·leccions del Museu!