Entrada general al Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Museu de Ciències Naturals de Barcelona
01/09 al 01/09
Tornar
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5, parc del Fòrum https://museuciencies.cat/ 932566002 De dimarts a diumenge d’11 a 20 h
Del 01/09/2023
al 01/09/2024

Amb “Planeta Vida” assistiràs al relat de la història de la vida i la seva coevolució amb el nostre planeta fins a arribar a les col·leccions del museu, passant entre “illes” de temàtiques monogràfiques de les ciències naturals.

A més, també podràs visitar l’exposició temporal “Hi havia una vegada...”, en què descobriràs la ciència i la tecnologia a partir de les històries màgiques de deu contes clàssics de la literatura infantil. Una proposta interactiva per aprendre conceptes científics que es relacionen amb la nostra realitat.

L’entrada també inclou l’accés a la mostra “Imprescidibles”, que explica la història de les treballadores del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, del 1917 al 1987. Una història discreta, gairebé invisible, centrada majoritàriament en unes tasques considerades com a subsidiàries, però que van ser imprescindibles per a la vida del museu tant pel que fa a la relació amb els públics com a la recerca i la conservació del patrimoni científic.

Durant el primer semestre de 2024 hi podràs visitar també les exposicions “Aigua. Una exposició sense filtre” i “Animals invisibles”.