REACT 2022

Barcelona REACT 2022

Per on passa el futur econòmic de Barcelona?

Quins són els principals reptes i les grans oportunitats?

Durant tres dies, l'Ajuntament de Barcelona presentarà les II Jornades de Reactivació Econòmica REACT, un espai on més de seixanta persones expertes i líders locals, nacionals i internacionals reflexionaran sobre el full de ruta per a la promoció econòmica de la nostra ciutat un cop superada la pandèmia i amb l’horitzó a l’Agenda 2030.Les jornades se celebraran al Disseny Hub del 30 de març a l’1 d’abril.

El REACT serà un esdeveniment presencial obert a la ciutadania i a tots els actors i sector implicats en el desenvolupament de Barcelona.

Les jornades s’estructuren en tres eixos temàtics: persones, planeta i progrés.

En les sessions del REACT s’analitzaran iniciatives com la reeconomització del centre de la ciutat, la promoció de sectors estratègics que són font de treball de qualitat, des dels esports a la cultura, o el foment de l’economia de proximitat. També s’intercanviaran idees sobre el paper crucial de la innovació i la ciència, la consolidació de la ciutat com a pol d’atracció econòmica o el valor de la creativitat aplicat a la indústria. Una mirada al futur que ha de tenir en compte les persones, amb deures pendents com l’eliminació de la bretxa de gènere, i el planeta, que només té futur si és verd, descarbonitzat i sostenible.

Feature picture credits:
Unsplash / Ansar Naib

List of points shown on the map