Presentació

Sons de Ciutat és un nou programa de concerts de petit format a carrers i places d’eixos comercials i mercats de Barcelona.

Des de l’1 d’octubre fins al 31 de març, gairebé un centenar de formacions porten la música en viu arreu dels deu districtes de la ciutat, amb propostes de jazz, indie, pop, rock, clàssica, brass bands o cantautor, entre altres.

En total el programa oferirà dues-centes actuacions a més de vuitanta espais públics de la ciutat. Un projecte ambiciós amb la voluntat de portar la música en viu a tots els districtes, barris i eixos comercials de la ciutat i fomentar la dinamització econòmica i comercial a través de la rica cultura musical barcelonina.

Sons de Ciutat disposa de tres temporades de programació: una de tardor, que s’estén des de l’1 d’octubre fins al 19 de novembre; una programació de Nadal, entre desembre i gener, coincidint amb les festes, i una de final de primavera, entre el febrer i març.

El programa s’ha desenvolupat des de l’Àrea d’Economia, Recursos i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barcelona amb la complicitat de diversos agents musicals de la ciutat que representen festivals, associacions professionals, centres formatius superiors de música o altres agents musicals de la ciutat. Són Primavera Labels de Primavera Sound, Sónar, Quesoni, L’Afluent, Taller de Músics, Conservatori Superior del Liceu, Associació de Músics de Jazz i Música Moderna, Escola Superior Jam Session i Associació Coincidències.