Diversament vulnerables, imatges del procés de treball

Imatges del procés de treball de Diversament vulnerables va ser un projecte d’intervenció artística realitzat per Cos Col·lectiu amb l’alumnat de 6è de Primària de l’escola pública Collaso i Gil, situada al barri del Raval, com a resultat de la hibridació entre el programa Creuem el Paral·lel i l’obra Com menja un caníbal? de la Cia. La Virgueria.

El projecte es centra en posar en relació els temes clau que s’aborden a Com menja un caníbal?, amb la realitat i el context de les criatures de l’escola. La vulnerabilitat, les diversitats i els seus diferents eixos socials, la migració, i la memòria personal i familiar han estat els continguts que van treballar Cos Col·lectiu, amb l’alumnat, tot buscant la participació de les dones de les famílies. El projecte va pretendre visibilitzar la vulnerabilitat i la inter- dependència que ens caracteritza com a éssers humans, dins d’una societat que evita parlar d’aquests temes que ens vertebren en el nostre dia a dia.

En aquesta entrada es comparteixen diverses imatges del procés de treball portat a terme a l’escola entre octobre i decembre de 2019. El procés va desembocar en una exposició a la Lleialtat Santsenca que es va presentar juntament amb otra mostra amb materials de l’arxiu i del projecte Creuem el Paral·lel en general i coincint amb l’estrena de Com menja un caníbal?