Com menja un caníbal

Us heu plantejat mai què passa amb aquelles persones que no són “productives” pel sistema? La companyia teatral La Virgueria parteix d’aquesta qüestió per crear Com menja un caníbal,  un espectacle multidisciplinar amb teatre, expressió corporal, música i circ. Isis Martín i Aleix Fauró signen un text que explica la història de la Dora, que és la història dels desafavorits. La Dora arriba a la Barcelona gris dels anys 50 i aconsegueix trobar un racó de pau, el “Garito”, un espai oníric i fantàstic on tothom qui hi arriba ho fa sense voler i preferiria no ser-hi, però on tothom s’hi sent a gust: l’univers dels “FRÀGILS”. O potser no, potser no són “FRÀGILS” i potser el Garito no existeix, i només és la forma com la Dora explica la seva vida, carregada de màgia i de crua realitat, ara que aquesta està a punt d’acabar-se.

 

La Virgueria, com a companyia que durà a terme aquest projecte, té com a objectiu seguir desenvolupant una metodologia de treball que es basa en el treball en equip i en el contacte amb les entitats. D’aquesta manera, un dels objectiu és establir lligams amb tantes entitats com sigui possible dels àmbits de la memòria històrica, la diversitat funcional i el “tercer sector”.

A través de ‘Com menja un caníbal’ es vol experimentar en noves dramatúrgies escèniques, fent una fusió real entre el llenguatge de circ i el teatral i donant la mateixa importància al cos, l’espai, la veu i la banda sonora original.

L’espectacle s’estrenarà el 20 i 21 de desembre a les 20h a la Lleialtat Santsenca i prèviament s’han fet hibridacions amb altres projectes de l’Arnau Itinerant, com el projecte educatiu Diversament Vulnerables amb l’escola Collaso i Gil i Creuem el Paral·lel, o una col·laboració amb l’arxiu virtual de l’Arnau.

Entrades ja a la venda!