Barcelona Cultura

Les memòries de les veïnes i veïns donen vida al Teatre Arnau. Els seus relats orals, escrits i visuals teixeixen un arxiu dissident en permanent construcció.

Categoria
  • Dissidències
  • Escena
  • Evasions
  • Rutines
  • Vorera

COLSADA presenta

De les Corals d'Anselm Clavé al travestisme d'O'Barquiño

Al Patí del Corders

Barcelona, el país que més escolta la gent

¡Es Mucho Mejor!

El Raval en 360 graus

Mapa de memòria 3D

El Paral·lel com a espai d'evasió o de compromís polític?

Al Chicago a buscar aigua

Treball en espiral

Les taxi-girls dels anys 40

El futur Teatre Arnau

Expectació a Abat Safont

Barraqueta de l’Arnau a Poble-sec, Setembre 2018

El meu barri és un món

fila 4

Concurs de disfresses

Pues ese Paralelo no lo he visto...

Carregant...

Memòries relacionades

... 1 - 2 - 3 ...

La teva veu

Ets veí o veïna del barri? Tens records vinculats al Teatre Arnau? Pots aportar el teu testimoni de memòria de L’Arnau, ja sigui una història, un objecte, un record o un desig.

També pots participar als col·loquis, tallers oberts, rutes coproduïdes i cinefòrums que tindran lloc aquests mesos. Estigues pendent de la nostra agenda!

Per enviar-nos els teus records, imatges o material de L’Arnau, escriu-nos:

D’acord amb la normativa de protecció de dades, t'informem que les teves dades personals es tracten a l’empara dins el registre de tractament del Teatre Arnau i l’Arnau Itinerant”), amb la finalitat d’enviar un testimoni de memòria del Teatre Arnau. Aquesta finalitat està legitimada en base al teu consentiment. Tret d’obligació legal, les teves dades no seran cedides a tercers.

Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com altres drets sobre aquestes. Pots consultar informació addicional sobre el tractament i la protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades

Així mateix, en compliment de la Llei de serveis de la societat de la informació 34/2002, d’11 de juliol, t'indiquem que en emplenar el camp “correu electrònic” ens autoritzes a emprar aquest mitjà per a la realització de comunicacions directament relacionades amb la finalitat indicada.