Les memòries de les veïnes i veïns donen vida al Teatre Arnau. Els seus relats orals, escrits i visuals teixeixen un arxiu dissident en permanent construcció.

L’Arxiu de l’Arnau

El projecte de recuperació del Teatre Arnau posa en valor el seu patrimoni material i immaterial. Els records i imaginaris compartits dels i les veïnes d’aquest teatre són l’eix central per a la creació d’un arxiu que es confecciona en xarxa.

L’arxiu virtual és un espai viu, s’anirà construint al llarg de l’any amb materials que sorgeixin de tallers, col·loquis i altres activitats amb entitats i el veïnat dels barris del Raval, Poble-sec i Sant Antoni.

No és un arxiu qualsevol, sinó una finestra oberta i dissident a l’abast de totes les internautes i, alhora, una eina de participació ciutadana.

La teva veu

Ets veí o veïna del barri? Tens records vinculats al Teatre Arnau? Pots aportar el teu testimoni de memòria de L’Arnau, ja sigui una història, un objecte, un record o un desig.

També pots participar als col·loquis, tallers oberts, rutes coproduïdes i cinefòrums que tindran lloc aquests mesos. Estigues pendent de la nostra agenda!

Per enviar-nos els teus records, imatges o material de L’Arnau, escriu-nos:

    D’acord amb la normativa de protecció de dades, t'informem que les teves dades personals es tracten a l’empara dins el registre de tractament del Teatre Arnau i l’Arnau Itinerant”), amb la finalitat d’enviar un testimoni de memòria del Teatre Arnau. Aquesta finalitat està legitimada en base al teu consentiment. Tret d’obligació legal, les teves dades no seran cedides a tercers.

    Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com altres drets sobre aquestes. Pots consultar informació addicional sobre el tractament i la protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades

    Així mateix, en compliment de la Llei de serveis de la societat de la informació 34/2002, d’11 de juliol, t'indiquem que en emplenar el camp “correu electrònic” ens autoritzes a emprar aquest mitjà per a la realització de comunicacions directament relacionades amb la finalitat indicada.