Barcelona Cultura

Les memòries de les veïnes i veïns donen vida al Teatre Arnau. Els seus relats orals, escrits i visuals teixeixen un arxiu dissident en permanent construcció.

La xarxa de l’Arnau

Les memòries del teatre Arnau les escriurem entre totes. Serà un treball col·lectiu i horitzontal.

Els records afloraran gràcies als diàlegs, a les reflexions i a la participació de veïns i veïnes dels barris, però també gràcies al suport d’una xarxa d’entitats que no para de créixer. Són aquestes:

ABSOLUT DJ SetAdriana RossellÀgora Juan Andrés BenítezÀngela GarciaAnna Valls Servei DinamitzacióArnau GalleryArt&CoopAssociació CarabutsíAteneu del RavalBanc de Recursos de Ciutat VellaBar Loco Loco ParaleloBiblioteca Francesc BoixBlanco RotoCalàbria 66Carme TierzCarmen VarasCasa Josep TruetaCasa-Taller Marionetas Pepe OtalCasal de barri Folch i TorresCasal Familiar CC DrassanesCasal Familiar del CC DrassanesCasal Josep TruetaCC DrassanesCentre Cívic el SortidorCentre de Dia El Mil·lenariCERHISECCinema al MargeColecticCooperasecCooperativa ETCSCoordinadora d’Entitats Poble-secCoral Les Flors de MaigCosidores PoblesecDe Veí a VeíDiàlegs de DonaEl Col·lectiuEl lokalElisenda Guardiola Servei DinamitzacióEnric H. MarchEspai de la Infància de Poble-secEusebio AlsinaFerran AisaFotut 2004Fundació SurtFundació Tot RavalGalderich PiscolabisGrup de Conversa Calàbria 66Irene GallegoJacobo ChamorroJaume MarcoJesús N. EspinosaJoan Izquierdo ClementeJordi RomeuJosefa BatistaJosep GuzmánJúlia CostaKyriaki CristoforidiL'Apòstrof cooperativaLa Maleta del CinemaLaberint CulturaLaboratorio ReversibleMaia JenkinsonMaleta de CinemaManoela CamposMaria CasasMediateca del RavalMercat de les FlorsMercedes AmayaMerceria SaraMontserrat SabaterO'BarquiñoObservatori de les Arts Escèniques-UPCOctavi FontechaPepita RubioPere CowleyProjecte de Veïnatge i Proximitat del RavalRaons PúbliquesRaul CandelaRecuperem les Tres Xemeneies per als BarrisResidència Pare BatlloriRicardo PadínRocío ManzanoSam GarcíaSara SantosSergio Servei DinamitzacióSinai BatistaSom Paral·lelSomAtentsSusana NavarroTaller de FiccióTaula de la Dona del RavalTaula de Memòria de Ciutat VellaTaula de Memòria del RavalTío PatatasTot RavalTransductoresTrini EscalaZemos98

La teva veu

Ets veí o veïna del barri? Tens records vinculats al Teatre Arnau? Pots aportar el teu testimoni de memòria de L’Arnau, ja sigui una història, un objecte, un record o un desig.

També pots participar als col·loquis, tallers oberts, rutes coproduïdes i cinefòrums que tindran lloc aquests mesos. Estigues pendent de la nostra agenda!

Per enviar-nos els teus records, imatges o material de L’Arnau, escriu-nos:

D’acord amb la normativa de protecció de dades, t'informem que les teves dades personals es tracten a l’empara dins el registre de tractament del Teatre Arnau i l’Arnau Itinerant”), amb la finalitat d’enviar un testimoni de memòria del Teatre Arnau. Aquesta finalitat està legitimada en base al teu consentiment. Tret d’obligació legal, les teves dades no seran cedides a tercers.

Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com altres drets sobre aquestes. Pots consultar informació addicional sobre el tractament i la protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades

Així mateix, en compliment de la Llei de serveis de la societat de la informació 34/2002, d’11 de juliol, t'indiquem que en emplenar el camp “correu electrònic” ens autoritzes a emprar aquest mitjà per a la realització de comunicacions directament relacionades amb la finalitat indicada.