Tornar

Un dels curtmetratges.
Aventures animades.
Un moment de la pel·lícula.

‘La bellesa de la vida’, al Barcelona Districte Cultural

Cinc curts d’animació, històries d’amor, creixement i reptes vitals es projecten a centres cívics dels deu districtes de la ciutat.

Una família de conills, una àvia que viu amb el seu net al camp, el fill d’un matrimoni que té un restaurant... Són alguns dels personatges que coneixerem al Petit Cineclub del Barcelona Districte Cultural, protagonistes de cinc històries delicades i sorprenents que posen en relleu la bellesa de les coses petites. Una pel·lícula familiar que busca fer-nos connectar amb la pau i les alegries del dia a dia. Perquè, a través de converses i experiències que formen part de la quotidianitat, ens adonem de la màgia de la vida.

La bellesa de la vida ens farà viatjar al passat i al present de la Xina, escenari d’aquests cinc episodis entranyables que ens remetran a records propis i familiars, a moments i situacions viscudes i a d'altres d'imaginades. Part de l’encant d’aquesta producció resideix en les tècniques utilitzades per a l’animació, totalment artesanals. Dels dibuixos fets i pintats a mà amb llapis de colors a l’stop-motion, l’equip artífex de la pel·lícula (Benlai Pictures) s’ha desmarcat de les tendències actuals en tecnologia de l’animació. Cada història compta amb un estil únic i especial; totes, però, tenen el mateix origen: un conte infantil il·lustrat.

Tretze centres cívics de la ciutat projectaran La bellesa de la vida. Són el CC Cotxeres Borrell (17 de febrer, 18 h), Vil·la Urània (3 de març, 17.30 h), el CC Teixonera (5 de març, 12 h), l’Auditori Sant Martí (dia 9, 17.15 h), el CC Joan Oliver ‘Pere Quart’ (dia 10, 18 h), l’Urgell (11 de març, 17 h), el CC Besòs (14 de març, 17.30 h), la Sala Maremar – CC Casa del Rellotge (dia 19, 12 h), La Sedeta (22 de març, 17.30 h), el CC Casa Groga (dia 24, 17.30 h), Matas i Ramis (dia 25, 11.30 h), el CC Zona Nord (dia 29, 17.30 h) i el Baró de Viver (31 de març, 18 h).

Com sempre, les sessions seran dinamitzades pel Billy i la Milly Oncle, una parella de cine que ens ajudarà a descobrir la màgia del setè art... i, en aquesta ocasió, igualment, La bellesa de la vida.

Data de publicació: Dimarts, 14 Febrer 2023
  • Comparteix