Tornar

Un moment de 'Laban'.
'Papa, soc una zombi'.

Misteris i petits ensurts a la FilmoXica

Aquesta tardor, la programació familiar de la Filmoteca s’omple de fantasmes, zombis, bruixes i altres personatges terrorífics... o més aviat divertits!

Malgrat que Tot Sants ha quedat ja enrere, a la FilmoXica, la programació per a petites i petits cinèfils de la Filmoteca de Catalunya, podrem continuar gaudint d’històries de por fins a finals d’any. Històries protagonitzades per nenes i nens que planten cara a fantasmes, zombis i cases encantades i que, sovint, ens faran somriure amb les seves aventures.

El cicle va començar a l’octubre i es tancarà el 31 de desembre, de manera que encara queda mitja dotzena de pel·lícules (dotze sessions) per passar una estoneta de por i de diversió a la Sala Laya de l’equipament del Raval. Abans no s’acabi el mes de novembre, podrem veure-hi Laban, el petit fantasma. Quina por! (dies 26 de novembre i 4 de desembre, 17 h, + 3 anys), la història tendra i entranyable d’un petit espectre que té por de la foscor; i Papa, soc una zombi (27 de novembre i 3 de desembre, 17 h, + 7 anys), una original pel·lícula d’animació en què una nena rebel aprendrà a enfrontar-se a qualsevol problema després de fer una visita al món dels morts. Seguiran a aquestes sessions una altra popular història de fantasmes, Casper (10 i 18 de desembre, + 5 anys), un programa excepcional de Clàssics encantats (11 i 17 de desembre, + 3 anys) i El Nadal del senyor Branquilló (24 i 31 de desembre), un títol molt recomanable per a les dates festives.

La FilmoXica té com a missió acostar el (bon) cinema al públic menut, cinema de qualitat i de totes les èpoques i nacionalitats. Aquesta tardor, nenes i nens riuran, s’espantaran i, sobretot, aprendran amb Grans misteris: quina por!, un programa que farà les delícies de tota la família.

Data de publicació: Dijous, 17 novembre 2022
  • Comparteix