Tornar

Una imatge promocional de l'activitat.
Cartell de la proposta.

‘Harry Potter Book Night Experience’

La botiga Reino de Juguetes es converteix per art de màgia en una rèplica de Hogwarts per capbussar-nos en el món del cèlebre personatge.

Sabíeu que a les Galeries Maldà, a Ciutat Vella, podeu trobar una rèplica de l’Escola de Màgia i Encanteris on va formar-se Harry Potter? Allà hi ha Reino de Juguetes, la botiga on podeu proveir-vos de varetes màgiques, capes, barrets, jocs d’escacs, peces de col·leccionisme i accessoris de tota mena com els d’en Harry o els seus amics Ron i Hermione; i, per descomptat, dels llibres que relaten les seves aventures: els set volums en què J.K. Rowling va detallar els progressos d’aquests aprenents de mag a les aules de l’acadèmia més extraordinària del seu món de fantasia.

Justament, les novel·les de Harry Potter són les protagonistes de l’activitat que us proposa aquest establiment obert al cor de Barcelona: la Harry Potter Book Night  Experience és una nit per llegir i somiar, per deixar-se portar per l'embruix dels llibres i sentir-se enmig d'una sessió de màgia on tot és possible. Enguany, l’esdeveniment girarà a l’entorn del Torneig dels Tres Bruixots que enfronta un campió de les tres escoles màgiques més importants del món, l’Acadèmia Beauxbatons, l’Institut Durmstrang i el Col·legi Hogwarts, tal com ens expliquen el llibre i la pel·lícula Harry Potter i el calze de foc.

Les i els assistents a aquesta activitat engrescadora i participativa podran llegir fragments de la novel·la i intervenir en una cerimònia molt teatral, envoltats d’elfs, bruixes i altres criatures... I, qui sap? Potser aprendran alguns dels encanteris dels grans mags de la ficció!

La Harry Potter Book Night Experience, una festa que se celebrarà a diferents ciutats del món el 6 de febrer, s’allargarà a Barcelona fins a finals de mes. No perdis l’oportunitat de viure una experiència màgica!

Data de publicació: Dilluns, 03 Febrer 2020
  • Comparteix