Tornar

Imatge il·lustrativa de l'activitat.

Contes transgressors a la Biblioteca Francesc Candel

L’equipament de la Marina de Port presenta ‘Jo vull ser jo’, una història sobre el respecte a la diversitat a càrrec de Suc de Contes.

La Sala infantil de la Biblioteca Francesc Candel acollirà el 14 de juny una sessió de contes que convidaran a pensar als més menuts de la casa al voltant de temes com la identitat i la llibertat d’expressió. Pensar i somriure, és clar, perquè l’activitat conduïda per Núria Alonso, de Suc de Contes, proposa jugar, divertir-se i somiar, a més de reivindicar el dret de totes i tots per viure la seva vida i la seva identitat sense condicionants socials.

Jo vull ser jo rebutja etiquetes o convencionalismes. El personatge protagonista no vol que li diguin si és un nen o una nena, amb què ha de jugar, com s’ha de vestir o a qui ha d’estimar. ‘Només vull ser jo, és ben senzill oi?’, ens dirà. Una pregunta, però, que moltes persones no accepten fàcilment.

Núria Alonso és una narradora que tria sempre contes amb missatge per explicar al seu públic fidel. En el seu repertori trobem títols com Jo no tinc siri!, un relat per la igualtat de gènere, o M’amigues?, un conte sobre l’amistat dinàmic i molt divertit, en què poden participar infants i persones adultes. Al cap i a la fi, són temàtiques universals!

Jo vull ser jo, el conte que ens espera a la Francesc Candel, parla de la construcció de la identitat pròpia, la llibertat d’expressió i el respecte a la diversitat. Un bon Suc de Contes per emocionar i reflexionar.

Data de publicació: Dijous, 08 Juny 2023
  • Comparteix