Tornar

Les Mascotes del Tibidabo.
L'estiu és de la BI.

‘BI i la seva passió per la lectura’, al Tibidabo

Els caps de setmana de juliol i d’agost, la salamandra del Parc d’Atraccions explicarà contes als més petits de la família, mentre que les seves companyes mascotes ho faran fins a finals d'any.

Aquests mesos, les mascotes del Parc d’Atraccions del Tibidabo no només seran les protagonistes d’un espectacle diari que convidarà les nenes i els nens a cantar i ballar amb elles –i, de pas, a fer activitat física de manera divertida–, sinó que els explicaran contes per compartir amb les famílies els valors i les aventures d’aquests quatre animalons, ambaixadors de la fauna més comuna de Collserola: un ocell de plomatge groc i les ales i la cua de color negre, una salamandra verda, una guineu i un porc senglar.

Les sessions de contes, que tenen lloc les tardes dels caps de setmana (18 h), van començar el maig i juny passats amb en TI, l’ocell oriol, i les seves històries per fer riure. Els mesos de juliol i agost, el torn serà d’en BI, la salamandra i, també, l’estudiosa del grup, que us esperarà els dissabtes i diumenges a la cota 500, davant del Jardí vertical, per parlar-vos d’una de les seves grans passions: la lectura. Segur que després d’escoltar-la, a molts espectadors i espectadores els agafaran ganes d’obrir un llibre! La mascota, a més, ensenyarà als menuts la seva nova cançó, i juntament amb les seves companyes, es farà fotografies amb la canalla després del xou.

Arribat a aquest punt, pensareu: què passa amb la DA i la BO? Viuran també el seu moment de glòria? La resposta és sí, és clar! Els mesos de setembre i octubre, les i els visitants del Parc d’Atraccions podran gaudir de DA: la guineu aventurera!, i els de novembre i desembre, de BO cuida el seu entorn, dos contes molt adients per als seus intèrprets, una guineu que vol viure sempre noves experiències, i un porc senglar molt respectuós amb el medi ambient.

Viu el Teatre, plataforma de creació escènica per a la infància, és la creadora dels relats i les cançons de les TI, BI, DA i BO, les Mascotes del Parc. Recordeu-ho: si el visiteu aquest mes o el vinent, podreu escoltar la BI i la seva passió per la lectura.

Data de publicació: Dimecres, 13 juliol 2022
  • Comparteix