Tornar

Cartell de l'espectacle.

‘La mofeta presumida’, a la Sala Pangolí

El cèlebre conte d’Anna Fité es converteix en un musical que farà riure el públic més menut.

De Roald Dahl a Gianni Rodari, molts són els mestres de la literatura infantil que han capgirat els contes clàssics per acostar-los a les noves generacions de lectores i lectors. També Anna Fité, una de les autores més prolífiques del gènere al nostre país, acostuma a dinamitar els estereotips de faules i relats. ‘La ratolineta Pérez’ o ‘La Mare Noel’ són una bona mostra del seu talent per apropar algunes tradicions a la sensibilitat actual; igualment, la història que explica el musical que ara podrem veure a la Sala Pangolí pren com a punt de partida un conte molt conegut (el de la rateta que escombrava l’escaleta) i li dona un altre aire, molt més dinàmic i divertit.

La mofeta presumida canvia la rateta polida del conte original per una mofeta emprenedora: la Ramoneta tot just acaba d’obrir una paradeta de galetes al poble, però la fama de fer mala olor que acompanya les mofetes espanta la clientela. Com s’ho farà, per aconseguir guanyar-se la confiança de les veïnes i els veïns? Li passarà com a la rateta, que es trobava una moneda mentre escombrava? Ho descobrirem en un espectacle farcit de bon humor i cançons que compta amb dramatúrgia i direcció d’escena de Xavi Clapés i Xavier Miralles, el tàndem creador de l’èxit El Caputxet Verd. Al capdavant de la companyia Els Pangolinets, Clapés i Miralles ens asseguren ritme, diversió i un munt de moments inesperats!

La Pangolí, a més, ens dona l’opció de veure només l’espectacle o d’esmorzar o berenar al teatre abans de la funció. Un paquet complet que ens farà assaborir les aventures de La mofeta presumida d’una manera diferent.

Data de publicació: Dijous, 23 març 2023
  • Comparteix