Tornar

Un moment de la funció.
Gest i titelles.

La Poubelle Plus Belle (Trash!!!)

Objectes i gest es combinen en l’espectacle que Zero en Conducta presenta a La Puntual, una proposta que ha recollit premis nacionals i internacionals.

‘En la vida, si perds el tren, sempre et podrà recollir el pròxim camió de les escombraries’. Això és el que pensa, si més no, la protagonista de l’espectacle que inaugura el mes de juny a La Puntual, un migmetratge teatral, en paraules dels seus creadors, que ens farà commoure amb una bossa d’escombraries que no vol perdre cap tren.

La protagonista de La Poubelle Plus Belle (Trash!!!) és una bossa com les que posem a la galleda, a casa, que sempre havia somiat en convertir-se en una estrella. La Poubelle sap que el seu somni difícilment es farà realitat, però acceptarà el seu destí sense tirar la tovallola. Encara més: la Poubelle descobrirà la màgia de les coses que llancem a les escombraries, sense adonar-nos que poden ser tan poderoses com les que guardem a l’armari o en un calaix.

Zero en Conducta, Teatre del Moviment és un projecte nascut l’any 2011 amb la intenció d’explorar el potencial expressiu de diferents arts escèniques relacionades amb el moviment, com ara el mim corporal, els titelles o el teatre físic. Trash!!! és el tercer treball de la companyia, un espectacle senzill pel que fa a l’espai escènic i la construcció dels titelles o a la seva durada (trenta minuts); és justament aquesta senzillesa, però, la que fa més visible el missatge que conté: l’acceptació de qui som, sense que això impliqui que renunciem a altres objectius. El treball de la companyia destaca per la seva poètica i per una tècnica depurada, que han merescut premis a FETEN o al Haifa International Children’s Theater.

La Poubelle Plus Belle (Trash!!!) és una comèdia tràgica molt còmica i poc tràgica, una petita meravella que atraparà menuts i grans.

Data de publicació: Dijous, 01 Juny 2023
  • Comparteix