Tornar

Un moment d'una funció.

Viu el teatre al Turó Park!

Les arts escèniques i la música tornen al parc de Sant Gervasi-Galvany per acompanyar-nos les tardes de primavera i estiu.

El teatret del Turó Park, un espai històric recuperat per a la cultura fa cinc anys, ja té a punt les temporades de primavera, estiu i tardor, perquè puguem gaudir del teatre, la poesia o la música en un entorn gairebé màgic, un oasi verd enmig de la ciutat. Viu el Teatre, plataforma per a la creació d’arts escèniques per a infants i famílies, s’encarrega de programar el petit escenari del parc amb espectacles per a tots els públics. Grans i menuts hi trobaran el seu!

De Faula, de la Guilla Teatre (6 de maig, + 3 anys), Matemàgia, del Mag Stigman (20 de maig, + 9 anys) i Terreta Trio (27 de maig, música brasilera, tots els públics) són les tres propostes familiars dels dissabtes d’aquest mes, sempre a les 18 h. Al juny, serà el torn dels contacontes, amb La maleta de la ciència, de Gisela Llimona (3 de juny, + 4 anys) i Explica'm un secret… al parc, amb Moi Aznar (17 de juny, + 3 anys); com que el sol serà més fort, les funcions començaran a les 19 h.

També les de juliol seran a aquesta hora: el dia 1, hi haurà un Concert de blues per a tots els públics amb QBlues3, mentre la resta de dissabtes del mes, les famílies podran triar entre Nidos, de Teloncillo Teatro (8 de juliol, titelles, + 1 any), Els Barlou (15 de juliol, circ, tots els públics), Records de Jazz, amb The Cavaliers Duo (22 de juliol, tots els públics) i No tinc por, amb Elsa Lluch (29 de juliol, teatre, + 1 any).

La programació de Viu el Teatre a Turó Park es reprendrà passat agost, amb les havaneres del Grup Xicranda o els titelles de la Cia. Matito (al setembre) i noves sessions de contacontes i màgia, a l’octubre. Consulteu-ne tota l’agenda en aquest enllaç i reserveu-vos la tarda dels dissabtes per viure la cultura a la fresca al Turó Park.

Data de publicació: Dimarts, 02 maig 2023
  • Comparteix