Desembre omple la ciutat d'una màgia especial. És el moment per reunir-se amb els seus éssers estimats i anar preparant les festes. Què millor que passejar una nit pel barri en bona companyia descobrint les seves galeries i espais d'art?

El dijous 12 de desembre, Art de Nit ofereix una ruta per set espais que amplien els seus horaris entre les 19 h i 22 h.

El circuit proposa una diversa i atractiva oferta expositiva: art contemporani, fotografia, art urbà, il·lustració i joieria contemporània. Les galeries que hi participen són: Espai [b] Galeria d'Art, Miluna Life & Art, Spectrum WIP, Hannah Gallery i Framed Gang. A més de les galeries, se sumen a el programa dos hotels que compten amb un enfocament creatiu i que promouen l'art local: Pol & Grace, un hotel que manté un programa de residències i convida a artistes a intervenir el seu espai, presenta una selecció de la sèrie de pòsters d'art editat per Artlocals amb els treballs de Nathalie Rey i Pop Caribe. I d'altra banda, Casa Gracia acull una exposició flash amb live painting de la il·lustradora Ana Patitú. Per descobrir el circuit, els visitants es podran guiar pel mapa al web, o amb un dels mapes impresos que tindran a disposició els espais participants.

Art de Nit és una iniciativa de Artloclas, un projecte que es dedica a construir actituds al voltant de l'art local, amplificar i connectar amb el públic de manera actual i amigable.

Data de publicació: Divendres, 29 Novembre 2019
  • Comparteix