Som un grup d’estudiants de la Pompeu Fabra que, com a resposta a les mesures restrictives que estan perjudicant a la cultura en temps de la COVID-19, hem decidit impulsar un nou projecte: el DYLFEST. El primer festival musical virtual que té com a objectiu donar veu als joves artistes.

Milers de joves artistes han deixat de compartir el seu talent als carrers, bars, festivals... Per això, des del DYLFEST, els hi volem donar un espai on poder recuperar la seva veu i impedir així que el virus els silenciï. Aquest és per tant un projecte totalment passional, solidari i sense cap ànim de lucre. Només intentem reviure el talent jove que tant necessitem en uns moments com aquests.

A través del compte d’Instagram @dyl.fest aquells joves que vulguin participar, podran enviar-nos (fins el dia 28 de novembre de 2020) un vídeo mostrant el seu talent; talent que nosaltres compartirem amb els nostres seguidors, i a més a més, podran fer directes a través de la nostra plataforma. Per això no és tot. Al DYLFEST creiem que el talent ha de ser premiat, per aquest motiu, hi haurà tot una sèrie de premis pels participants de la mà dels nostres col·laboradors. Esperem la vostra participació encantats!

Data de publicació: Dijous, 19 novembre 2020
  • Comparteix