RAVALEJA AMB El Raval, antic hort de Barcelona i bressol de les primeres indústries d´indianes de la ciutat, del hospital més importat, de la Casa de la Caritat i de la Misericòrdia, de la facultat de Medicina, d´infinitat de convents, de la Rumba Catalana … Un barri que ha vist pasar a personatges de tota mena, desde Ramón i Cajal a Vázquez Montalban o la Vampira del Raval i la Sexta Flota Americana. En l´actualitat, un barri multicultural, on conviuen les restes del passat amb moderns museus i universitats, amb locals i comerços de tot tipus, un barri que es part ineludible de l´història de Barcelona.

Sortides: els divendres a les 16:30 h.

Lloc d´inici: Font de Canaletes. Fi del tour: al Bar Marseilla c/ Sant Pau ,65. Preu: Adults 15€ / Nens de 6 a 12 anys 7€ / Nens de 0 a 5 anys gratis.

Recorregut: Rambla de Canaletes, c/ Tallers, c/ Ramelleres, plaça Vicens Martorell, c/ Elisabets, c/ dels Àngels, c/ Montalegre, c/ de Valldonzella, c/ Joaquim Costa, c/ del Carme, Hospital de la Sta. Creu, c/ Hospital, plaça del Pedró, c/ de la Cera, c/ de la Riereta, Rambla del Raval, c/ Sant Pau. LLocs que veurem durant el passeig: La cocteleria Boadas, la fàbrica Tarrés, el torn de la casa de la Misericòrdia, restes del convent de Bonsuccés, el pati dels tarongers de la casa de la Misericórdia, els patis Maning i de les Dones de l´antiga Casa de la Caritat, el MACBA, el CCCB, l´Hospital de la Sta. Creu, la plaça del Pedró, el carrer de la Cera, la Rambla del Raval i el Gat de Botero, el Bar Marsella. Es un recorregut a peu amb guies oficials habilitats per la Generalitat de Catalunya i fem servir ràdio-guies perquè tothom pugui escoltar bé les explicacions. El passeig, no inclou l´entrada a Museus ni espais subjectes al pagament d´entrades.

Data de publicació: Dilluns, 26 Abril 2021
  • Comparteix