Tornar

‘10D Experience’, la nova experiència immersiva de la Casa Batlló

Una experiència de 10

La Casa Batlló presenta ‘10D Experience’, un viatge immersiu a la ment de Gaudí.

El passat 14 de maig, la Casa Batlló va estrenar l’experiència 10D, un projecte pioner i únic al món que permet reinventar la visita museística. Gràcies a l’avançada tecnologia que fa servir, 10D Experience és una experiència immersiva que apel·la als 5 sentits utilitzant tècniques com la Intel·ligència Artificial, la Realitat Augmentada o el Machine Learning. Viureu sensacions inesperades gràcies a projeccions volumètriques, so binaural, sensors de moviment i espais immersius únics al món. Podreu gaudir d’aquestes visites de divendres a diumenge fins al 27 de juny.

10D Experience us transportarà en un viatge a la ment de Gaudí. Una sala amb més de 1.000 pantalles serà l’encarregada d’apropar-vos a la seva genialitat. Com s’inspirava? Què l’envoltava quan era petit? El ‘Gaudí Dôme’ és un espai de desconnexió que permet submergir-se en els orígens de l'arquitecte i en la connexió que tenia amb la natura. Després, entrareu al ‘Gaudí Cube’, un espai 100% envoltant que us ajudarà a veure i a interpretar les coses tal i com ho feia l’artista.

Les entrades tenen un preu de 35 euros i us permeten fer una visita d’una hora de durada. L’ingrés al recinte és d’11 h a 18 h (l’última entrada és a les 17 h) i s’hi pot accedir cada quart d’hora. Afanyeu-vos a aconseguir la vostra entrada, que volen!

Data de publicació: Dimecres, 19 maig 2021
  • Comparteix