Tornar

El cicle ‘Dijous concert’ acaba el proper 10 de juny

Últims dos concerts del cicle ‘Dijous concert’

El Conservatori Municipal de Música de Barcelona tanca la temporada el proper 10 de juny.

El cicle ‘Dijous concert’ és ja un referent de l’oferta cultural gratuïta de la ciutat. El Conservatori Municipal de Música de Barcelona (CMMB) tancarà la temporada a mitjans del mes de juny i ja podeu adquirir les entrades per als dos últims concerts de la programació. Per una banda, el dijous 3 de juny tindrà lloc el Llum mediterrània, amb la Cobla del CMMB, sota la batuta de Jordi Figaró. També els acompanyaran Montserrat Lladó al sintetitzador i Pau Besses, Judit Casas, Miguel Parapar i Paula Ruiz a la percussió. El repertori que interpretaran inclourà obres dels compositors Serra, Vilaprinyó, Moraleda, Cassú i Molas.

El cicle tancarà la temporada amb Triàleg, a càrrec dels intèrprets Lluís Avendaño, Mercè Molero i Lluís Rosselló, que presentaran un programa format per peces de Guastavino, Ravel i Stravinsky. Aquesta darrera actuació tindrà lloc el dijous 10 de juny. Els concerts comencen a les 20 h, però 15 minuts abans hi haurà una breu presentació sobre les obres que s’interpretaran aquell dia.

Les entrades són gratuïtes i ja les podeu adquirir a través del web del Conservatori. Recordeu, també, que podeu veure els concerts en directe des del canal de YouTube del CMMB, a més de recuperar les actuacions passades.

Per a més informació, consulteu aquest enllaç.

Data de publicació: Dimarts, 25 maig 2021
  • Comparteix