Tornar

La artista retratada a la sala d'estar de casa seva tocant la guitarra

Així canta... La Hermana de Miguel

L'artista protagonitza un concert doble amb Mixu a l'Espai Jove La Bàscula.

Es diu així, La Hermana de Miguel (Foto: Juan Poch), i no per casualitat, sinó perquè és la germana d'un artista conegut que es diu així, Miguel. La seva, però, és una proposta diferent i personal que sona a pop i indie-rock, però que ni l'artista ni els seus músics arriben a encasellar en un estil concret.

La Hermana de Miguel és, en realitat, la germana del cantautor barceloní Miguel Trias de Bes, que ha col·laborat en alguns dels temes de l'artista. La vam conèixer amb Mi cama fría, un single que va aparèixer el desembre del 2021 i que ha deixat pas al recent EP Claro que tengo miedo.

A La Bàscula, la sentireu interpretar temes com Sinsentido, Malditos, Abrigos de cartón o Quizás es el final, que formen part del treball més nou de l'artista. Escolteu també el primer single que va crear a, l'esmentat Mi cama fría, i busqueu-hi les referències a temes de Miguel Trias de Bes, de Rodríguez Rodríguez i fins i tot de Pinpilinpussies.

Amb La Hermana de Miguel, puja a l'excenari de La Bàscula un projecte de pop-rock amb notes de funk que es diu Mixu. En formen part components de bandes diverses que, després d'Acoustic, un treball discogràfic del 2020, aquest passat 2022 van donar a conèixer nous temes entre els quals Sin condición, Sin palabras o Aire.

Si voleu saber com canta La Hermana de Miguel i descobrir els Mixu, veniu a l'Espai Jove La Bàscula, però abans consulteu al seu web tota la informació sobre el concert.

Data de publicació: Dimarts, 24 Gener 2023
  • Comparteix