Tornar

Fotografia dels actors i actrius de la comèdia teatral La salsa

Retorn al passat

Dues àvies recuperen la joventut i fan tot allò de què es van privar, fins que s’emboliquen amb els seus fills.

Fins al 18 de desembre podeu fer-vos un fart de riure veient a l’Aquitània Teatre la comèdia La salsa. L’obra està escrita per Oriol Vila i dirigida per Nico & Sunset, els creadors de Paradise, Be my baby i Oh, Mami.

Com a la pel·lícula de Michael J. Fox, dues velletes que passen els seus darrers dies en una residència tenen la possibilitat de canviar la història; almenys la seva. Però elles no viatgen en un Delorean, sinó que en tenen prou amb un meravellós elixir per recuperar el temps i el cos perduts. De cop i volta, tornen a ser joves i decideixen estripar a fons i fer tot allò que no van fer en aquella etapa de les seves vides.

En el seu cas, aquesta xamba els brinda l’oportunitat de “reconnectar” amb els seus fills, uns nois una mica ganàpies amb els quals la relació s’havia marcit per complet. Perquè van ser ells que van decidir aparcar-les en un trist geriàtric, mentre que es comportaven amb ínfules i simulaven tenir unes carreres d’èxit que no són el que semblen ser.

El repartiment està format per un corredor de fons, Francesc Ferrer (Blau, Ramon, Històries d’Instanbul...), i tres cares molt populars gràcies a les seves intepretacions en el programa Polònia, de TV3: Agnès Busquets (La foscor; Homes, el musical i Pecats impedonables), Alba Florejachs (Autónomos; Bye, bye, monstre i Homes, el musical) i Xavier Serrano (El tràmit i Astronautes).

Si no us voleu perdre aquest sainet ple d’embolics, ritme i molt de “sabor” –com se sol dir quan es parla de la salsa com a estil musical–, podeu comprar la vostra entrada a un preu promocional clicant aquí.

Data de publicació: Dimarts, 15 novembre 2022
  • Comparteix