Tornar

Retrat de primer pla del cantautor amb el micro davant dels llavis

Els artistes emergents prenen La Badabadoc

Voleu descobrir un nou valor de la música? Doncs veniu en dijous a aquesta sala de Gràcia, que posa el micro a la disposició dels intèrprets de demà.

Una sala que és una de les referències de les arts escèniques en general (i en particular de l'escena sud-americana) al barri barceloní de Gràcia, mostra una dimensió nova de la seva oferta cultural i afegeix als muntatges teatrals unes sessions de micro obert que convoca cada dijous. Són unes sessions Open Mic que, si teniu cap talent musical, esteu convidats a protagonitzar.

Organitza les sessions Álvaro Roy del Ruste (a la foto), un cantautor de Saragossa que ja fa anys que va venir a viure a Barcelona, atret per l'activitat artística de la capital catalana i amb ganes de donar a conèixer el seu talent. Ho fa amb una combinació de folk i rock alternatiu inspirat en músics com Led Zeppelin, Sting, Chris Cornell o Chris Isaak i amb la intenció de convertir la música i la veu en sentiment.

El sentireu tocar la guitarra i cantar o bé acompanyar alguns dels artistes que participen en aquest Open Mic. L'artista l'ha posat a prova ja en altres escenaris de la ciutat com el de la botiga Raima o el bar Ideal del Poblenou.

Ara, convida artistes amb talent a posar-se en contacte amb ell mitjançant el seu compte d'Instagram. Amb les peticions que rebi, muntarà uns programes amb una dotzena d'artistes que segurament encara no coneixeu, però que potser seran el pròxim cantautor o cantautora d'èxit.

Artistes de gèneres diversos participen en aquesta festa del talent, una capsa de sorpreses en la qual segur que us explicaran coses que no sabíeu, descobrireu cançons noves i us meravellareu amb el talent musical d'un artista encara desconegut.

Si no us voleu perdre les sessions d'Open Mic que organitza el músic Álvaro Roy del Ruste a La Badabadoc, consulteu al web tota la informació al respecte i compreu una entrada per a la sessió de dijous.

Data de publicació: Dilluns, 27 novembre 2023
  • Comparteix