Tornar

Al web de la Biennal de Pensament es poden recuperar algunes de les activitats
Biennal de Pensament
Biennal de Pensament

La Biennal de Pensament tanca, però no del tot

Ja es poden recuperar les activitats de la Biennal en diferit a través del seu web.

El 18 d’octubre passat, la Biennal de Pensament va tancar la segona edició després d’haver realitzat totes les activitats programades sense cap incident. En total, més de 16.000 persones n'han pogut gaudir, de les quals unes 10.000 ho han fet des de casa gràcies a la retransmissió dels actes de manera virtual. Si no esteu dins aquest grup, ara també podeu recuperar els vídeos de les activitats al web de la Biennal per poder-ne gaudir còmodament des de casa. Hi trobareu més de trenta enregistraments de temàtiques molt diverses, totes ancorades en els quatre pilars d’aquesta edició: futur, democràcia, tecnologia i ciutat.

Podeu recuperar, per exemple, la taula roda ‘Ciutat habitable’, en què es reflexiona sobre l’espai urbà i la reutilització d’estructures que ja han quedat obsoletes per aprofitar-lo, o també ‘La música urbana per (re)pensar barris i espais públics’, en la qual Anier i Tribade conversen sobre l’imaginari creat a través de la música urbana sobre els barris, amb els seus conflictes i realitats. ‘El futur ha estat cancel·lat’, ‘Ciutat inclusiva’ i ‘Cultura Zoomer’ són alguns dels molts vídeos que podeu revisitar.

Trobareu aquest material al web de la Biennal, a l’apartat ‘La Biennal 2020, en diferit’, que s’anirà actualitzant a mida que els enregistraments estiguin disponibles.

Data de publicació: Dilluns, 26 Octubre 2020
  • Comparteix