Tornar

Fragment del cartell amb Bob Pop i Daniel Bayona.

Bob Pop estrena nou espectacle a l’Espai Texas

L’escriptor madrileny presenta l’obra Hablar no sirve. De Nada, amb funcions programades del 14 d’abril al 26 de maig.

La primavera ve carregada de propostes culturals, i una d’aquestes és el debut a Barcelona de l’obra Hablar no sirve. De Nada. Roberto Enríquez Higueras, conegut com a Bob Pop, ofereix un muntatge que explora la dependència, la vulnerabilitat i la incomoditat que genera tant l’escenari com la vida mateixa. Aquesta obra que us convida a reflexionar sobre la importància de la comunicació i la comprensió mútua. 

L’autor de l’espectacle inicialment pensava construir un monòleg protagonitzat per ell mateix sobre la cadira de rodes, però va veure que era impossible. Perquè la dependència li impedeix parlar sol, fer coses sol, estar sol. Així doncs, conjuntament amb Daniel Bayona, interpreta aquest muntatge teatral bilingüe, en català i castellà. 

Al llarg d’una hora, us endinsareu en aquest monòleg impossible, un diàleg necessari sobre la importància d’explicar-nos les històries quan per fi som capaços de comprendre-les. A partir d’un relat íntim i provocador, l’obra tracta una gran varietat de temes universals com l’amor, el cos, el sexe, les paraules, el temps, els diners i tot el que realment serveix, fins i tot encara que sigui només per fer riure. 

Bob Pop és escriptor, guionista i crític televisiu, autor de diversos llibres com Mansos (2010), Cuando haces Bob ya no hay stop (2014) i, el més recent, Como las grecas (2024), entre d’altres. També és el creador de la sèrie de televisió Maricón perdido (2021). A més, col·labora (o ha col·laborat) en mitjans de comunicació de premsa escrita com elDiario.es, Mongolia o La Marea i programes com Late motiv de Movistar Plus+ o Hoy por hoy de la Cadena SER. 

Aprofiteu l’ocasió per gaudir d’Hablar no sirve. De Nada, un  espectacle de Bob Pop que podreu veure tots els diumenges a les 12 h a partir del 14 d’abril i fins al 26 de maig. El preu de l’entrada general és de 24 € i, si voleu comprar-la, podeu fer-ho des de la pàgina web de l’Espai Texas

Data de publicació: Dimarts, 09 Abril 2024
  • Comparteix