Tornar

Retrat en blanc i negre del mag mirant a càmera

'Brain 2.0' o com convertir allò que és impossible en un espectacle

Hausson desferma la seva màgia al Teatre Gaudí Barcelona durant aquest mes de juny.

Si no és possible, possiblement passarà en un espectacle de Hausson, un dels mags més coneguts (i amb un pedigrí més brossià) de tot el país. El veurem un cop més en un espectacle al Teatre Gaudí Barcelona que ens demostrarà el poder de la ment (com a mínim el de la ment d'aquest mag) per convertir en realitat allò que és impossible. No us ho creieu? Us esperen del 13 al 30 de juny.

A la sala del carrer de Sant Antoni Maria Claret, es representa Brain 2.0. El poder màgic de la ment, un muntatge sobre allò que amaga el nostre cervell i les capacitats ocultes que té el subconscient. Aquí, Hausson posarà a prova capacitats mentals sobre les quals potser encara teniu algun dubte i que van des de la telecinesi, el mentalisme i la transmissió del pensament, fins a les prediccions i la percepció extrasensorial.

I és que Hausson és especialista a crear misteri, una de les coses més belles de la vida, com deia Einstein. Creieu que dues persones es poden comunicar de manera telepàtica? Potser ho descobrireu en una proposta escènica que es basa en la interacció entre el mag i els espectadors i espectadores que el venen a veure i que rebran un gran impacte emocional en adonar-se, gràcies al mag protagonista, que tots i totes ens podem convertir en mags i posar a prova de què som capaços, només amb la força de la ment.

Tot va a càrrec de Jesús Julve i Salvadó, nom real de Hausson, un mag que va néixer a Barcelona l'any 1955 i que va veure transformada la seva carrera en conèixer Joan Brossa i començar a incorporar en els seus espectacles poesia escènica i elements de performance.

Ara, protagonitza un joc escènic que fa realitat... aquelles coses que, de fet, són impossibles. Si voleu veniu a veure actuar Hausson a l'espectacle Brain 2.0. El poder màgic de la ment, veniu al Teatre Gaudí Barcelona, però abans consulteu al web tota la informació sobre les representacions.

Data de publicació: Divendres, 14 Juny 2024
  • Comparteix