Tornar

Cafès científics

Cafè amb tertúlia científica

La UB organitza un conjunt de trobades per parlar, des d’una mirada multidisciplinària, de qüestions quotidianes i properes.

La Universitat de Barcelona és un espai de coneixement i reunió. Aquests dos conceptes defineixen a la perfecció els Cafès científics de la UB, un esdeveniment que aplega persones interessades amb el món de la ciència a l’Edifici Històric de la universitat per conversar al voltant d’un tema proper i quotidià des d’una mirada multidisciplinària. Emmarcats en la Nit Europea de la Recerca, el dia 30 de setembre es realitzarà una nova sèrie d’aquestes trobades, que van acompanyades d’una tassa de cafè.

L’esdeveniment comptarà amb dues parts. Durant el matí serà el torn del públic escolar amb activitats pensades per a l'alumnat d’ESO i batxillerat. I a la tarda, els cafès s’oferiran al públic general.

Es parlarà de temes globals prenent com a punt de partida exemples locals que facin més accessible la jornada. A les 16.30 h es començarà parlant d’Estils de vida i salut. Un cop acabada aquesta sessió, a partir de les 18.30 h començaran els col·loquis Com notem el canvi global a escala local? i Sexe i gènere en recerca.

El projecte, organitzat per la Unitat de Cultura Científica i Innovació de la Universitat de Barcelona (UCC+i), compta amb l’ajuda de la Delegada del Rector per a la Divulgació Científica i diverses facultats i instituts de recerca de la UB. El seu principal objectiu és tractar tots aquests temes de manera distesa i propera per tal d’apropar la recerca que es fa a la universitat i compartir el coneixement que s’hi atresora.

No deixeu passar l’oportunitat d’endinsar-vos en el món de la ciència i apunteu-vos-hi. L’esdeveniment té places limitades i cal fer reserva prèvia. Més informació en aquest enllaç.

Data de publicació: Divendres, 23 Setembre 2022
  • Comparteix