Tornar

Muntatge fotografic de les quatre interprets de ‘My computer likes me’.

La caiguda del sistema 01011, al Teatre Eòlia

El col·lectiu Les Policroma presenta l’obra 01011 My computer likes me, amb direcció i dramatúrgia de Llucia Ponseti, amb cinc funcions programades fins a l’1 d'octubre. 

Voleu descobrir noves veus dins l’escena catalana? Si és així, aprofiteu l’ocasió per veure l’obra 01011 My computer likes me, en el marc de l’Eòlia Escena Emergent que aposta per noves propostes dins l’àmbit de les arts escèniques. Aquest és un muntatge del col·lectiu Les Policroma, amb dramatúrgia i direcció de Llucia Ponseti que ha comptat amb l’assessorament de Carla Rovira. Les representacions es duran a terme del 28 de setembre a l’1 d’octubre, al Teatre Eòlia

A l’obra 01011 My computer likes me, us endinsareu en el món 01011. Aquestes xifres fan al·lusió al sistema de les il·lusions, la vida i el color i ha estat dissenyat per viure en harmonia, pau i equilibri. Els algoritmes configurats tenen la responsabilitat de perpetuar el bucle que manté cada ciutadà en el lloc, el somni i el cicle que li pertanyen. En aquesta estructura de repetició, el passat no existeix i el futur és una rèplica del present, concebut segons l’estat de cadascú. A més, dins del món 01011 hi ha dos estats possibles: el zero, que significa “apagat”, i l’u, en canvi, que vol dir “encès”. El 99% de la població forma part del grup zero i només l’1% en representa l’u. Aquest és un sistema en el qual tothom creu, les lleis són clares i és un món segur, però… el bucle es trencarà i tots els ciutadans en patiran les conseqüències. 

L’espectacle forma part de l’Eòlia Escena Emergent, una iniciativa d’Eòlia I+D i el Teatre Eòlia per impulsar el talent d’intèrprets que sorgeixen dins de l’àmbit de les arts escèniques. A més, brinda l’oportunitat per tal que el públic els pugui conèixer i així donar visibilitat als projectes vinculats als Treballs de Final de Grau de l’alumnat de l’Eòlia. En el cas de 01011 My computer likes me, podreu gaudir del repartiment constituït per Sara Quiñonero, Joana Traveria, Júlia Costa i Anna del Campo.

Si voleu submergir-vos en aquest sistema 01011 de l’obra escrita i dirigida per Llucia Ponseti, amb el suport de Carla Rovira, del col·lectiu Les Policroma, podeu visitar-les al teatre des del dijous, 28 de setembre, fins al diumenge, 1 d’octubre (hi ha doble funció dissabte 30 de setembre). Els horaris varien segons les funcions: dijous i divendres a les 20 h, dissabte a les 17 h i a les 20 h i diumenge a les 18 h. El preu de l’entrada és de 18 € i, si voleu comprar-les, podeu fer-ho al web del Teatre Eòlia.

Data de publicació: Dimarts, 26 Setembre 2023
  • Comparteix