Tornar

Una de les últimes trobades a NunArt Guinardó abans de l'inici de la pandèmia amb l'escenari ple d'artistes

El catàleg d'esperances de NunArt Guinardó, a la xarxa

El moviment és l'especialitat dels i les artistes que omplen NunArt Guinardó, així que no espereu que s'estiguin quiets ni tan sols en temps de confinament. Mostren a la xarxa la feina de professionals als qui esperen poder tornar a acollir aquest mes de juny.

Potser trigarem una llarga temporada a veure tanta gent a l'escenari de NunArt Guinardó com en la fotografia que il·lustra aquesta recomanació però, si tot va bé, possiblement alguns artistes comencin a treure el cap per aquest espai, situat en una antiga església del barri del Guinardó avui reconvertida en un temple del moviment.

De moment, l'espai està buit, però ja fa dies que alguna cosa s'ha començat a moure, de moment, a la xarxa. I és que els responsables de l'espai estan penjant uns vídeos especialment estimulants. Corresponen a projectes en els quals estan treballant alguns artistes coneguts de la dansa i el moviment.

Consulteu el Facebook de l'espai i us trobareu la Lali Ayguadé ballant amb Akira Yoshida. Diuen que busquen la teatralitat física a partir de la utilització del ritme i de la veu. Oi que fan venir ganes de veure'ls en directe? Doncs potser passaran pel NunArt aquest mes de juny. El mateix passa amb altres artistes vinculats amb l'espai i que, de bon principi, havien de formar part de les propostes de juny de la sala.

És el cas dels Humanhood, un col·lectiu amb un peu a Barcelona i un altre a la Gran Bretanya amb un estil de creació coreogràfica que beu de la ciència i de la saviesa oriental a parts iguals. Seran el juny a NunArt Guinardó? Creueu els dits, perquè la seva proposta Weflow Experience, vol ser "un viatge físic, mental i espiritual" a la recerca de la nostra veritable naturalesa infinita. 

També l'artista Laura Vilar es prepara aquests dies per proposar una experiència compartida basada en el moviment del cos, però també en la interpretació i en la improvisació.

Si voleu anar fent boca fins al moment que puguem tornar al NunArt Guinardó i compartir amb ells el seu catàleg d'esperances en imatges, mireu-vos el seu Facebook i gaudiu dels vídeos que hi han penjat els i les artistes amb qui treballen.

Data de publicació: Dimarts, 02 Juny 2020
  • Comparteix