Tornar

Fotografia de Julian Sanchez mentre toca un instrument de vent

Una cita amb la música improvisada a l’Espai Isern Dalmau

La seu de la Fundació Lluís Coromina a Barcelona presenta tres actuacions en el marc del “Cicle Itinerant de Música Improvisada de Catalunya”. 

Si sou amants de la creació espontània i, per tant, de la improvisació musical, no us podeu perdre les actuacions en directe que ofereix el “Cicle Itinerant de Música Improvisada de Catalunya (cIMIc)”, una iniciativa de DUOT (una formació musical formada per Albert Cirera i Ramon Prats). 

El programa presenta quatre propostes musicals, la primera de les quals va ser a càrrec de Tracapangã (un duet format per Marianna Dionísio i João Lopes), el 9 de gener, i n’ofereix tres més per als pròxims mesos amb Joao Braz i Ángel Faraldo, Glòria Ros i Anna Subirana, i, finalment, amb Julián Sánchez. Cada formació musical fa una gira per sis indrets de Catalunya, entre els quals hi ha l’Espai Isern Dalmau, de la Fundació Lluís Coromina, a Barcelona. Voleu saber-ne més?

El 30 de gener és el moment del duet format per Joao Braz i Ángel Faraldo, que es presenten a la ciutat comtal amb Braz & Faraldo. Cello & No-input-mixer. Música Improvisada. Aquesta és una formació que se centra en el verb, l’acció i el risc de començar de nou a cada concert. 

Música, moviment, escolta, dansa i vibració us esperen amb el duet format per Glòria Ros i Anna Subirana. El 5 de març hi seran a l’espai del carrer Mallorca amb una actuació que té la voluntat de crear vincles entre diferents generacions d’improvisadores catalanes per ajudar a la creació interdisciplinària i donar visibilitat al talent femení dins de la música creativa. 

Finalment, l’últim concert dins del cicle serà a càrrec d’un dels màxims exponents de la música improvisada a la península: Julián Sánchez. El músic acumula una llarga trajectòria al costat d’artistes com David Murray, Axel Dörner o Markus Breuss i, a més, ha fet estades a Nova York, Sud Àfrica i Brasil. El podreu veure en directe el 9 d’abril, a l’Espai Isern Dalmau

Aquestes propostes també es podran veure en altres llocs de Catalunya com l’Espai Eat Art (Banyoles), Cicle Cuir (Igualada), Jazz Cava (Vic), Llibreria El Refugi (la Seu d’Urgell) i Can Batet (Olot). La iniciativa de DUOT pretén descentralitzar les propostes de música improvisada i, d’altra banda, oferir als músics l’oportunitat de fer sis concerts seguits en diversos espais del territori. 

Aprofiteu l’ocasió de gaudir de la interpretació  improvisada amb les actuacions que es duran a terme dins del cIMIc. Quant a l’Espai Isern Dalmau, els concerts seran a les 20 h i el preu de les entrades de 5 € (es poden adquirir una hora abans de l’inici del concert). Si voleu obtenir més informació, podeu consultar la pàgina web de la Fundació Lluís Coromina.

Data de publicació: Dilluns, 22 Gener 2024
  • Comparteix