Tornar

Una imatge de l’exposició amb la figura de Pinotxo en primer terme

Un clàssic de la literatura infantil, convertit en experiència immersiva

El Poble Espanyol acull la mostra per a públic familiar (i adult) “Pinocchio 3D”.

Potser vindreu perquè penseu que la canalla s’ho passarà bé, però ja us diem ara que vosaltres, per poc que tingueu ànima de nen o de nena, també us deixareu fascinar per la història del titella de fusta convertit en nen que us expliquen a Pinocchio 3D, l’exposició que podeu veure del 24 de febrer al 20 de maig al Poble Espanyol.

Veniu a passar la jornada al recinte de Montjuïc qualsevol dia de la setmana i aprofiteu per veure la mostra (el preu de l’entrada inclou l’accés al recinte), una creació de Medartec, una productora i distribuïdora d’experiències audiovisuals tan italiana com el mateix Carlo Collodi, autor de la història que us expliquen aquí.

En aquesta mostra, el conte que té com a protagonista el personatge que nosaltres coneixem com a Pinotxo s’explica amb experiències audiovisuals immersives. Així, una història que gairebé té un segle i mig de vida pren una dimensió nova quan els més petits tenen l’oportunitat de submergir-se físicament en la narració i viure en la pròpia pell o gairebé les aventures del ninot de fusta a qui li creixia el nas cada cop que deia una mentida.

Moments tan impressionants com l’episodi en què el nostre heroi és empassat per una balena es viuran en aquesta exposició (no tingueu por, que no prendreu mal) amb el màxim realisme.

Emoció, diversió, aventures... Ningú no s’avorrirà participant en aquesta experiència, una nova manera d’explicar històries en la qual les pàgines d’un llibre prenen vida i ens conviden a viure la història com si en fóssim part.

Voleu que els vostres fills, filles, nets, netes o nebots i nebodes coneguin una història immortal explicada amb el llenguatge més actual? Doncs porteu-los a veure Pinocchio 3D, però abans consulteu al web del Poble Espanyol tota la informació sobre la proposta.

Data de publicació: Dimecres, 21 Febrer 2024
  • Comparteix