Tornar

Tres dels membres de la formació tocant els seus instruments

Els clàssics més actuals versionats... amb violoncel

El Teatre Condal acull l'espectacle-concert Let’s Rock, Let’s Dance… Let’s Cello!

La música més coneguda i els temes més famosos de tots els temps (de Queen a AC/DC) versionats per... una formació de violoncels elèctrics i una bateria. Us ho podeu imaginar? No cal, només heu de venir l'11 de juliol al Teatre Condal per veure en acció els Northern Cellos.

Northern Cellos, encara que hàgiu pensat que és una formació del nord d'Europa, és un quintet català, l'única formació de violoncels elèctrics a Catalunya i, de fet, una de les poquíssimes que hi ha a Europa. Anna, Edgar, Joel, Maria i Pol formen la banda que, amb l'ajuda del bateria, interpreten un repertori de medleys o versions que us deixarà amb la boca oberta.

I és que poques vegades heu pogut escoltar els temes que interpreta aquest quartet amb la sonoritat que els confereixen els violoncels elèctrics. Sentireu temes dels esmentats Queen, AC/DC i Michael Jackson, però també versions de temes més actuals, entre els quals cançons de Rosalia o de Shakira i del músic valencià Zoo.

És una proposta que ens torna a dur a les orelles sons que coneixem però d'una manera nova i refrescant. És, també, una demostració de les moltíssimes possibilitats del violoncel, un instrument que transcendeix el repertori clàssic i s'endinsa en els territoris del pop i el rock sense problemes.

No us penseu, però, que el del pop, el rock i els grans èxits versionats amb violoncel elèctric és l'únic territori musical que coneixen aquests artistes. A més del que us oferiran al Teatre Condal l'11 de juliol, també en tenen un altre espectacle que interpreten amb percussió i violoncels acústics i que repassa la millor música de la història del cinema amb parada en les músiques d'algunes sèries conegudes.

Si no us voleu perdre un concert farcit de temes d'avui interpretats d'una manera diferent, veniu a veure els Nortern Cellos al Teatre Condal, però abans consulteu al web tota la informació sobre els concerts.

Data de publicació: Dimarts, 09 juliol 2024
  • Comparteix