Tornar

Quatre intèrprets de la companyia fets un nus amb els cossos entortolligats en un moment de la representació

El comiat d'un premi Max, a l'Ateneu Popular 9 Barris

L'equipament acull l'última representació d'un aplaudit espectacle de la companyia de circ "eia".

Ja heu vist InTarsi? Si no ho sabeu, us direm que és un espectacle de la companyia de circ "eia" que porta una pila d'anys representant-se, que es va endur un premi Zirkòlica l'any 2016 i que el 2017 va guanyar un premi Max com a Millor espectacle revelació d'aquell any. El divendres, 1 de juliol, la companyia s'acomiada del muntatge amb una última representació a l'Ateneu Popular 9 Barris.

La companyia de circ "eia" és un col·lectiu d'artistes de circ format per Armando Rabanera Muro, Fabio Nicolini, Fabrizio Giannini i Manel Rosés Moretó que, des de l'any 2009, fa un circ que col·loca en el centre les relacions humanes. Creadors d'espectacles com CAPAS (primer espectacle de la companyia, va ser Premi Ciutat de Barcelona el 2011), aquest InTarsi (el segon de la seva trajectòria; a la imatge. Fotografia: Ben Hopper), Espera i La Pranza!, han actuat més de set-cents cops en prop de vint-i-cinc països.

Ara acomiaden un celebradíssim muntatge en el qual quatre acròbates mostren les relacions que estableixen entre ells mentre s’observen, s’estudien, xoquen o es llencen els uns contra els altres. Sí, són proeses acrobàtiques, però són, a la vegada, una metàfora de les rivalitats, enfrontaments, trobades, seduccions i manipulacions de les quals està feta la nostra vida en comú.

Tot plegat vol ser un "intarsio" (una paraula italiana que vol dir alguna cosa així com "incrustació") elaborat a partir de diversos fragments que constitueixen un reflex de la mateixa vida. Unes petites estructures, un trampolí, una bàscula i els artistes protagonistes constitueixen la base d'un espectacle que respira poesia i humanitat.

Si no us voleu perdre l'última representació d'InTarsi, veniu a l'Ateneu Popular 9 Barris, però abans consulteu al seu web tota la informació sobre la funció.

Data de publicació: Dimarts, 28 Juny 2022
  • Comparteix