Tornar

Els tres membres de la banda retratats en una fotografia que simula ser antiga

Cómo Vivir en el Campo fan sonar en directe l'últim disc a l'Heliogàbal

La banda de Madrid comparteix escenari amb el projecte barceloní Invisible Harvey.

Els estem escoltant des que van editar el primer disc l'any 2012 (CVEEC) i van donar a conèixer el seu estil singular d'entendre el pop, una música que, avui, pren una forma més pausada a la que estàvem acostumats. Ho veureu en les cançons que formen part de Yiyi, l'àlbum la banda de Pedro Arranz va editar l'any 2023. No l'heu sentit en viu encara? Cita a l'Heliogàbal el dissabte, 2 de març.

Cómo Vivir En El Campo s'han fet famosos, de fet, amb un so que navega entre el noise pop dels anys noranta i els sons de la Califòrnia de finals dels seixanta, una mena de surf pop que ells omplien de brutícia i soroll. El seu so brillant i fosc, radiant i ambigu, tot a la vegada.

Després d'enregistrar CVEEC2 i CVEEC3, aquesta pandèmia passada van produir el disc que més consens i aplaudiments els ha generat fins ara: Siempre te he amado, nunca he dejado de quererte, toda mi vida es para ti.

En el nou treball que ara presenten a l'Heliogàbal, però, tot ha canviat. Han desaparegut el soroll, la brutícia i l'electricitat i el resultat és Yiyi, un disc personal, tranquil, contemplatiu i madur que potser constitueix tota una sorpresa, però que manté el so tan inclassificable i personal que ha fet famosa la banda. L'aposta d'aquest disc era arriscada, però la crítica opina que la formació se n'ha sortit i firma un disc que és, des del principi fins al final, una petita delícia.

Amb ells, un músic, cineasta i mil coses més, Dimas Rodríguez, que ja fa temps que es fa escoltar amb un projecte musical amb nom de pel·lícula de conills, Invisible Harvey. Titulador de canciones, del 2022, és l'últim disc de l'artista.

Si voleu saber com sona en viu l'últim disc dels Cómo Vivir En El Campo i passar una bona estona amb Invisible Harvey, veniu a l'Heliogàbal, però abans consulteu al web la informació sobre el concert.

Data de publicació: Divendres, 01 març 2024
  • Comparteix