Tornar

L’encesa de llums tindrà lloc el 26 de novembre a partir de les 18 h
‘Covinal’, de Sol Picó, precedirà l’encesa dels llums de Nadal de Barcelona

La companyia Sol Picó encendrà els llums de Nadal

La ciutat s’il·luminarà el 26 de novembre amb un espectacle sobre les trobades familiars durant les festes.

Enguany la pandèmia ens ha deixat un Nadal atípic, en què les trobades familiars potser no seran com les hem celebrat sempre. L’espectacle ‘Covinal’, de la companyia Sol Picó, parlarà sobre aquestes reunions en un acte que donarà pas a l’encesa dels llums de Nadal de Barcelona el proper 26 de novembre, que recull la situació que tots hem viscut aquest 2020 i, a la vegada, llença un missatge d’esperança i vitalitat. Hi participaran 15 intèrprets, 9 ballarins i 6 músics que es mouran per les façanes de la plaça Comercial (El Born Centre de Cultura i Memòria) a partir de les 18 h. Els llums de la ciutat s’encendran cada dia a les 17.30 h fins al 7 de gener.

‘Covinal’, que fa un joc de paraules entre ‘covid-19’ i ‘Nadal’, vol retre un homenatge a la ciutadania, en especial a tots els professionals que han estat a primera línia, als qui ho han viscut sols, grans i petits, i a aquells que van abaixar la persiana amb la inseguretat de saber quan la tornarien a apujar. La coreògrafa Sol Picó dirigeix aquest espectacle, que també ens vol donar l’esperança que tot anirà bé i obrir-nos els ulls a com de curta i imprevisible és la vida.

Podreu seguir l’espectacle des de casa per betevé i, si les restriccions ho permeten, també s’habilitarà un aforament limitat per seguir-lo des de la mateixa plaça. Si és possible, s’obriran les inscripcions al web de Nadal de l’Ajuntament el 24 de novembre.

Data de publicació: Dimecres, 18 novembre 2020
  • Comparteix