Tornar

Una de les participants en el vídeo balla envoltada d'arbres en un bosc

La 'Dansa en quarantena' del NunArt Guinardó

Enmig d'un bosc, al terrat, al pati de casa o al menjador.... A NunArt Guinardó han convocat una pila d'amants de la dansa i el moviment per proposar-los que ens alleugin el confinament. Mireu-vos el vídeo.

NunArt Guinardó és una de les dues potes (juntament amb NunArt Gràcia) que formen NunArt, una associació nascuda l'any 2007 que organitza festivals de talents emergents de dansa i moviment o arts escèniques, a més d'altres mostres obertes al públic, però que també ofereix els seus espais per a la formació, la recerca coreogràfica i la creació.

Aquests dies, és clar, tots dos espais estan tancats, però l'associació segueix comptant amb una xarxa extensa i fidel de col·laboradors i amics. I han tirat del seu talent per fer que aquest període de confinament no sigui estèril, sinó que produeixi algun fruit que es pugui compartir.

Així, han creat Dansa en quarantena, un vídeo d'uns cinc minuts que, tot i ser breu, és un bon exemple de talent i esperit col·laboratiu. I és que els i les artistes Laura Vilar, Triny Reinoso, Gisela Creus, Ona Mestre, Pablo Arias, Marha Echavarria, Arnau Cazes-NAIP, Júlia Guimerà, Sole Encalada, Berta Vilarrasa, Gerard Valdivia, Clara Prieto, Kata Balogh i Naisla Rodríguez s'han enregistrat a si mateixos ballant als espais on estan confinats. De vegades, els veureu en un bosc a tocar de casa, de vegades al balcó i de vegades al terrat o a la sala d'estar... Són els escenaris d'unes interpretacions brevíssimes que enllacen les unes amb les altres i que després han estat muntades per la també ballarina Kata Balogh amb la música de fons de la Circle Song 6 de Bobby McFerrin.

Al primer vídeo de la sèrie, però, se n'ha afegit un altre, aquest amb la participació dels ballarins i ballarines Gisela Creus, Javier Bustamante, Nora Baylach, David Nóvoa, Marti Güell, Andrea Just i Laura Vilar, que també ballen per patis, jardins, terrats i pisos particulars per infondre'ns, a la seva manera, una mica d'ànim.

Si voleu compartir el talent coreogràfic d'aquests i aquestes artistes, doneu un cop d'ull a aquest vídeo i a aquest altre que us han preparat a NunArt Guinardó. Passareu una bona estona i mantindreu el contacte, ni que sigui breument, amb el món de la dansa i el moviment.

Data de publicació: Dimarts, 07 Abril 2020
  • Comparteix