Tornar

Micrarium

Descobriu el món invisible a Micrarium

El CosmoCaixa estrena un nou espai permanent on podreu endinsar-vos a l’escala microscòpica a través d’instruments de magnificació.

El món microscòpic, encara que no el puguem veure a simple vista, és una realitat que ens envolta i que forma part de nosaltres. L’espai Micrarium arriba al CosmoCaixa per donar-vos l’oportunitat de descobrir, a través de l’experimentació i l'observació, la immensitat d’allò més petit i que escapa la nostra mirada. Del 10 de setembre al 18 de desembre podreu endinsar-vos en aquesta instal·lació permanent.

A Micràrium, un espai pioner a Espanya i un dels pocs a Europa que permet viure aquesta experiència microscòpica, les persones visitants sou les protagonistes. Gràcies als microscopis dels espais de la sala us submergireu a les entranyes de tota mena de materials: sorra de la platja, minerals, protozous, llevats, larves o obres d’art.

L’activitat comença amb un espai immersiu on, gràcies a una pantalla semicircular i un equip de so que us endinsarà a un món encongit, veureu el vostre entorn des d’una perspectiva totalment diferent. A continuació, observareu mostres diminutes a través de microscopis, lupes o altres instruments òptics. Podreu analitzar-vos els vostres pèls, la vostra roba o fins i tot la vostra pell!

Aprofiteu aquesta oportunitat per utilitzar eines que mai heu usat i gaudir en família d’un dels mons menys visibibles i més desconeguts! Prepareu les vostres pròpies mostres i emporteu-vos fotografies a casa per tenir un record per sempre. Més informació en aquest enllaç.

Data de publicació: Dimecres, 28 Setembre 2022
  • Comparteix