Tornar

Colors del món

Descobriu el món a través dels colors

Una exposició fotogràfica de National Geographic que captura l'essència de la vida.

El Museu de la Ciència CosmoCaixa presenta l'exposició Colors del món, un cicle d'activitats que té com a objectiu mostrar la varietat cromàtica que podem trobar en el nostre dia a dia. Organitzada pel National Geographic, es podrà visitar des del 15 de febrer fins al 10 d'abril amb la compra de qualsevol entrada al museu.

En la vida quotidiana de les grans ciutats predominen els tons metal·litzats, el blanc i el negre, els grisos… Però el món té molta més diversitat de colors: des del boirós blau que obre els nostres matins fins als vívids tons ataronjats que apareixen en la posta de sol. Així i tot, amb el ritme de vida actual no li parem esment a la bellesa que tenim al voltant, així que aquesta exposició pretén que les persones visitants redescobreixin, a través de les imatges de National Geographic, que els colors estan a tot arreu.

L'exposició Colors del món està complementada per diversos tallers, visites guiades i activitats per a conèixer millor els fenòmens òptics i comprendre què ens transmeten els diferents colors. El públic podrà entendre des de com percebem el color els éssers humans, per què algunes persones tenen dificultat per a distingir gammes cromàtiques, fins a la relació que existeix entre la llum i el color.

Tota la informació de l'exposició en aquest enllaç.

Data de publicació: Dimecres, 08 Febrer 2023
  • Comparteix