Tornar

‘Dolors’

‘Dolors’, la primera sèrie al teatre

Meritxell Yanes, Cristina Clemente, Eulàlia Carrillo i Sergi Belbel porten aquesta nova experiència al Teatre Lliure de Gràcia.

Sergi Belbel, Eulàlia Carrillo i Cristina Clemente confessen que el format teatral tradicional de vegades se’ls queda estret. És per això que, com a bons addictes a les sèries, han preparat una història teatral en sis capítols consecutius, amb la idea original de l’actriu Meritxell Yanes. A Dolors, la Lola acaba d'inventar un dispositiu per combatre el dolor que la menstruació provoca a moltes dones. La Miranda, la seva companya de pis i gran amiga, l'encoratja a patentar ràpidament el mecanisme. Tot i això, les empreses a les quals la Lola presenta el seu enginy ni tan sols li donen cita. Desesperades, la Lola i la Miranda pensen un pla perquè l'invent sigui comercialitzat, i compten amb l'ajut d'un conegut de la Miranda, el Nil, apassionat per les sèries de televisió. A partir d'aleshores les vides de tots tres comencen a complicar-se i a retorçar-se, ben bé com si els personatges formessin part d'un serial televisiu esbojarrat i enrevessat.

Amb tots els ingredients de la ficció gravada, l'espectador assistirà, de manera divertida, àgil i molt dinàmica, a una trama amb molt d’humor que al mateix temps no evita ser una crítica àcida de determinades injustícies massa arrelades en la nostra societat. Dolors es representarà del 22 de maig al 9 de juny de la manera següent: els capítols 1 i 2 del 22 al 26 de maig, 3 i 4 del 29 de maig al 2 de juny, 5 i 6 del 5 al 8 de juny, i el 9 de juny hi haurà una marató amb tots els episodis seguits. Tot això es farà al Teatre Lliure de Gràcia.

Les entrades per veure els episodis 1 i 2 costen 21 euros, i l’abonament per a tots val 36 euros. Podeu comprar els tiquets al web del teatre.

Data de publicació: Dilluns, 20 maig 2019
  • Comparteix