Tornar

Imatge promocional de la comèdia Open, protagonitzada per Mònica Macfer i Joan Olivé

Una parella oberta?

La cantant Mònica Macfer i Joan Olivé protagonitzen Open, una comèdia de situació sobre una relació en crisi.

Mònica Macfer i Joan Olivé són la Marta i en Javi, una parella que decideix imprimir un nou rumb a la seva relació amb la mateixa excusa de sempre –sortir de la monotonia–, però amb més enginy i gràcia que la majoria d’espectacles d’aquest estil.

El mèrit és dels intèrprets –tots dos formen també part del repartiment del musical Como una canción de los 80, actualment en cartell– i dels guionistes. Els seus creadors són, precisament, els cosins Joan i Roc Olivé, autors d’escape rooms teatrals per a nens com Escuela de màgia o El misteri de Houdini.

Durant 80 minuts i sense saber ben bé com, la Marta i en Javi s’emboliquen en una espiral de cites a cegues dignes d’estudi antropològic. Les situacions absurdes i hilarants van in crescendo, com una cascada. Els seus protagonistes volien ser una “parella oberta”, sense empitjorar les coses. Creieu que se’n sortiran?

Open es pot veure a l’Eixample Teatre, en castellà, durant tres diumenges consecutius. L’entrada costa 18 euros i es pot comprar de forma anticipada en aquest enllaç.

Data de publicació: Dijous, 04 Agost 2022
  • Comparteix