Tornar

Fotografia del ‘El cau del Tabalet’, en que es veu l’artista explicant la historia als infants.

Un espectacle des de dins: ‘El cau del Tabalet’

El SAT! (Sant Andreu Teatre) acull l’obra dels Farrés Brothers i cia. amb diverses sessions per gaudir en família. 

Les històries es poden viure de moltes maneres, però vistes de prop, són encara millors. L’espectacle El cau del Tabalet introduirà els més menuts i els adults que els acompanyin dins del cau d’un petit conill, des d’on escoltaran el relat que s’explica. L’escenari és al mateix temps el lloc de la representació i l’espai de l’espectador (com es pot veure a la fotografia d’Arian Botey), en aquest muntatge de Farrés Brothers i cia. dirigit per Jordi Palet, amb interpretació de Jordi Farrés i Pep Farrés que us espera al SAT! (Sant Andreu Teatre), els dies 17, 30 de setembre i l’1 d’octubre amb múltiples sessions perquè tingueu oportunitats diverses de gaudir de l’obra. 

El cau del Tabalet relata la història d’un petit conill que es queda sol al cau perquè la seva mare ha hagut de sortir a cercar menjar. Mentre l’espera, hi passen diferents animals que l’animen a sortir per jugar, però el conill es manté prudent per evitar possibles perills i, per tant, roman al cau. No obstant això, la cautela es trenca quan sent un soroll que l’atrau de valent i no pot resistir-s’hi. Així doncs, surt de casa, però… es troba que l’animal que ha xiulat ha estat una serp que vol atacar-lo. Què passarà?

En aquest cas, i a diferència de la versió original d’Ernest Thompson Seton de principis del segle XX, els Farrés Brothers i cia. han afegit uns personatges addicionals que, a més de la mare, ajudaran a en Tabalet. Són els amics del conill, que l’ajudaran a espantar la serp. Dins del cau no només descobrireu aquesta història, sinó que experimentareu les mateixes sensacions que el protagonista: l’espera, la tensió, l’avorriment, el desig i la incertesa. 

És la manera de viure des de dins un espectacle pensat per a infants a partir de dos anys que té una durada de 25 minuts, amb un ambient íntim i proper a l’artista. Per aquest muntatge s’han programat funcions amb diferents sessions horàries: diumenge, 17 de setembre (a les 17 h i a les 18 h), dissabte, 30 de setembre i diumenge, 1 d’octubre (a les 11 h, 12 h, 17 h i 18 h). Les places són limitades (només vint-i-cinc persones sobre l’escenari) i tant els infants com les persones adultes necessiten entrada. El preu de l’entrada és de 10 € i, si voleu comprar-les, podeu fer-ho des de la pàgina del SAT! (Sant Andreu Teatre).

Data de publicació: Dijous, 14 Setembre 2023
  • Comparteix