Tornar

Muntatge fotogràfic de les drag queens de l’obra ‘Gran hotel de les reines: histèria d’un crim’.

Un espectacle drag tacat de sang

El Coliseum acull les drag queen de la tercera edició del Drag Race España fins a l’1 d’octubre per resoldre un crim entre música, diversió i lluentons.

Una espectacular posada en escena plena de glamur, diversió i misteri us espera al Gran Hotel de les reines: histèria d’un crim. Això sí, la brillantor no podrà ocultar la sang que tot ho ha empastifat. Descobrireu qui ha tingut la culpa de tot plegat durant una aventura esbojarrada protagonitzada per les drags queens de la tercera edició del programa Drag Race España. Totes són estrelles del muntatge que programa el Coliseum, fins a l’1 d’octubre, amb onze úniques funcions, però només una és la criminal.

Un hotel, un tret, tretze sospitoses… Us endinsareu en una aventura entre perruques, stilettos i tota la indumentària de les concursants, que ha acabat tacada de sang per tot arreu. Tot plegat, serà una obra musical hilarant entre la intriga, el suspens, l’humor més malvat (compte, que aquí les paraules tallen) i un bon nombre d’actuacions musicals.

Protagonitzen l’obra les concursants de la tercera edició del programa Drag Race España (Bestiah, Chanel Anorex, Clover Bish, Drag Chuchi, Hornella Góngora, Maria Edilia, Pakita, Pink Chadora, Pitita, The Macarena, Vania Vainilla, Visa), presentat per Supremme de Luxe que també participa a la funció. Aquesta versió espanyola es va estrenar l’any 2021 i es basa en l’exitós programa de televisió nord-americà RuPaul’s Drag Race. L’objectiu de les concursants és assolir les proves i els reptes per, finalment, saber quina és la millor drag queen.  

La gira oficial per Espanya de la tercera temporada Drag Race España començarà a Barcelona el 15 de setembre fins a l’1 d’octubre, amb funcions a les 20 h, de dijous a dissabte i, a les 18 h, els diumenges. Al Gran hotel de les reines: histèria d’un crim haureu de descobrir qui ha estat la causant del crim; tot un espectacle drag que us farà riure entre fantasia i brillantor. El preu de les entrades oscil·la entre els 44 € i els 19 € (més despeses de gestió) i podeu comprar-les al web del Coliseum.

Data de publicació: Divendres, 08 Setembre 2023
  • Comparteix