Tornar

L'artista retratat amb la cara enganxada a un vidre transparent a la portada del seu últim disc

L'espectacle pop de Borque, al Sidecar.

L'artista presenta els temes de Todo mal a la plaça Reial.

És un concert o un espectacle? Una mica totes dues coses, perquè el pop d'aquest músic singular ens parla, en un context gairebé teatral, de la vida quotidiana, dels amors i desamors als quals tothom ha de fer front i de com fer més suportable la cara més agra de la vida. Teniu una cita al Sidecar el dimecres, 7 de juny.

Ell es diu, de fet, Andrés Borque, i ja fa uns anys que factura un pop lliure amb el qual combat desamors i frustracions. Diu que fa "pop fàcil escrit per una persona complicada" i defineix les composicions que fa amb l'etiqueta de "música per a examants".

Borque, però, es dedica a posar-li sucre i unes notes d'humor a les parts més amargues de la vida, com veureu en aquest espectacle. Us trobareu a l'artista en solitari a l'escenari, perquè els seus músics i acompanyants no han pogut arribar a temps. Tot fa l'aspecte d'un gran desastre en el qual, com ja avisa el títol de la proposta, a l'artista li sortirà Todo mal.

Ja veureu, però, com tot és una comèdia per anar enfilant les cançons que formen part del nou disc de Borque, que ens proposa una estona de positivitat, de dolçor, de sorpreses, de coreografies i potser fins i tot algun efecte especial.

Si no us voleu perdre la música agredolça de Borque, veniu al Sidecar, però abans consulteu al web d'aquest local de la plaça Reial tota la informació sobre el concert.

Data de publicació: Divendres, 02 Juny 2023
  • Comparteix