Tornar

L'artista dels Països Baixos retratada al carrer vista en el reflex d'un gran mirall

Una exploració de la frontera entre els sons acústics i els electrònics

On s'acaben els sons acústics i comença l'electrònica? Com poden treballar junts en un entorn audiovisual? Us ho mostren els artistes upsammy (a la foto) i Sjoerd Martens a CaixaForum.

Els artistes upsammy i Sjoerd Martens, tots dos procedents dels Països Baixos, protagonitzen un espectacle audiovisual a CaixaForum el divendres, 25 de novembre, que forma part del cicle Dnit, dedicat a les formes més noves i avançades de la música electrònica. La proposta es completa amb la presentació del projecte audiovisual i col·laboratiu d’oma totem i de so i serps.

Serà una molt bona oportunitat per conèixer la feina de Thessa Torsing, més coneguda com a upsammy, i de l'artista multidisciplinari Sjoerd Martens, dos creadors del nord d'Europa que exploren els límits de l'acústica i l'electrònica, tot prenent elements del món natural o sons diversos per tal de processar-los digitalment i crear així realitats distorsionades.

Amb un missatge universal, les imatges i els sons que produeixen aquests artistes creen un espai audiovisual introspectiu i expansiu a la vegada, que persegueix estimular la imaginació de les persones que assisteixen com a públic al xou i connectar-les amb el món interior dels mateixos creadors.

L'actuació, que estarà precedida d'un set de DJ Lanav, inclourà també la presentació del projecte s__olid, d’oma totem i so i serps. El sintetitzador modular i els ritmes diversos que produeix se sincronitzen aquí amb uns visuals que ens mostren matèria, massa, textura i volum.

Qui vulgui conèixer la feina d'uns artistes multidisciplinaris que juguen amb el so i les imatges té una cita al cicle Dnit de CaixaForum. Consulteu tota la informació al web d'aquest equipament cultural de Montjuïc. 

Data de publicació: Divendres, 18 novembre 2022
  • Comparteix