Tornar

‘Vilallonga, l’ull interior’ és una de les exposicions de la nova temporada a Espais Volart

La Fundació Vila Casas inaugura temporada

El proper 18 de setembre obren tres exposicions temporals que es podran visitar fins al desembre.

El proper divendres 18 de setembre serà l’inici de la nova temporada 2020-2021 a la Fundació Vila Casas. Un dels museus d’aquesta fundació, Espais Volart, inaugura tres exposicions que es podran visitar fins al 20 de desembre del 2020. Una és ‘Vilallonga, l’ull interior’, una exposició sobre Jesús de Vilallonga comissionada per Marta de Vilallonga, la seva filla. Aquesta mostra és un homenatge a un dels artistes més singulars de la pintura catalana de la segona meitat del segle XX.

Vicenç Altaió s’encarrega de ‘A tot i li cal una paret’, l’exposició sobre l’artista Pere Noguera, que va emergir a l’època anomenada ‘mort de l’art’. En aquesta mostra s’hi aprecia el seu art efímer i de desconstrucció que busca plasmar el res i el tot. Per últim, Glòria Bosch i Susanna Portell comissarien ‘L’amistat infinita’ en homenatge a l’amistat entre l’escultor Àngel Ferrant i el dinamitzador cultural Xavier Vidal de Llobatera. El recorregut d’aquesta mostra està marcat per la correspondència que tots dos mantenien i vol donar a conèixer l’obra de Ferrant, una peça molt important de l’activitat cultural dels anys vint a Barcelona.

Podreu visitar les tres exposicions a partir del 18 de setembre en l’horari del centre: de dimarts a dissabte d’11 h a 14 h i de 16.30 a 20 h, i diumenges d’11 h a 14 h. L’entrada val 5 euros i el museu recomana reservar-la amb antelació des del seu web.

Data de publicació: Dimecres, 09 Setembre 2020
  • Comparteix