Tornar

Fotografia dels interprets Arnau Lobo i Carlos Bianchini al muntatge “Piano clown”.

La fusió entre la música i el 'clown' en un món sense paraules

Del 6 al 28 d'abril, arriba un espectacle per a públic familiar creat pel pianista i compositor Carlos Bianchini.

Un piano oblidat torna de nou a la vida a través de la imaginació d’un pallasso i un pianista. Esteu preparats i preparades per endinsar-vos en aquesta aventura musical? No us perdeu l’espectacle Piano clown, amb direcció artística a càrrec de Núria Serra i Arnau Lobo, a l’Aquitània Teatre. Una proposta cultural idònia per gaudir amb tots els membres de la família els caps de setmana.

Us capbussareu en un concert-espectacle en què Carlos Bianchini interpreta una selecció de les seves d’obres per a piano en una peça única que combina diàleg escènic i el teatre físic, tot exempt de paraules. Sense cap mena de dubte, la imaginació del músic i el pallasso per revifar el piano us farà riure de valent. 

Bianchini, pianista i compositor polifacètic, difon la seva obra a partir de diversos programes de concerts, propostes escèniques originals i projectes pedagògics multidisciplinaris, col·laborant amb artistes de múltiples àmbits i formacions. En aquesta ocasió, interpretarà el muntatge amb Arnau Lobo (ambdós a la fotografia d’Antoni Sueiro). 

Piano clown és fruit de la col·laboració entre Bianchini i NS danza, una companyia de dansa creada l’any 2006 per la ballarina i coreògrafa Núria Serra. Aquest és el segon espectacle del músic català, prèviament, va presentar Los colores de la música, un concert didàctic amb audiovisuals que explorava el procés creatiu d’un compositor, la relació entre els colors i la música, com també les històries que hi ha al darrere de la composició musical. 

Si cerqueu una proposta musical per a tota la família, no dubteu a visitar el teatre ubicat a l’avinguda de Sarrià. Durant els caps de setmana del 6 al 28 d’abril, podeu gaudir l’espectacle Piano clown, una simbiosi entre el clown i la música. L’horari és a les 16 h els dissabtes i a les 12 h els diumenges. El preu de l’entrada és d’11,50 € des del web i, si voleu comprar-la, podeu fer-ho des de la pàgina web de l’Aquitània Teatre

Data de publicació: Dijous, 04 Abril 2024
  • Comparteix