Tornar

Fotografia de Gisela Sais, realitzada per Arturo Arroyo

Gisela Sais, nova responsable de Mercè Música

La periodista pren el relleu de Jordi Turtós al capdavant de la programació musical de les festes de la Mercè.

La periodista i gestora i productora cultural Gisela Sais (Castelló d’Empúries, 1973) serà la nova responsable de Mercè Música, dins de la programació musical de les festes de la Mercè. Sais substituirà en el càrrec a Jordi Turtós, que en l’última edició de les festes va culminar la seva col·laboració de 12 anys amb la Mercè per jubilació.

Sais és llicenciada en Periodisme i Filologia Anglesa, i va iniciar la seva vinculació professional a la música fa 17 anys. En aquest àmbit, ha estat mànager de Las Migas (2006-2011) i Sílvia Pérez Cruz (2012-2017). L’any 2016 va establir la seva residència a Cuba, on va combinar la publicació d’articles a mitjans estatals, catalans i cubans amb la producció musical.

Com a periodista ha format part de la plantilla de cultura del diari El Punt (1992-1996) i ha col·laborat amb mitjans com la Cadena Ser, el diari Ara, i la revista musical cubana AM:PM. També ha exercit de cap de premsa de diversos festivals de música, entre els quals el Festival de Jazz de Terrassa.

Ha col·laborat anteriorment amb l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) en la producció de l’Havana ciutat convidada a les festes de la Mercè 2020 i com a responsable de comunicació de l’Agenda 21 de la cultura. 

Data de publicació: Dijous, 13 Gener 2022
  • Comparteix