Tornar

Cartell de “Tot es de color”, dins del programa “Cinema 3/99”.

Històries cinematogràfiques plenes de color

La proposta Cinema 3/99 presenta una selecció de vuit curtmetratges per a tots els públics. 

Voleu gaudir del setè art amb tota la família? Prepareu-vos perquè al CCCB us esperen aventures que us faran reflexionar i veure la gamma de colors que presenta la vida cada dia a Tot és de color, dins del programa Cinema 3/99. Un conjunt de curtmetratges que us submergirà en històries protagonitzades pel color. Anoteu a l’agenda: el cap de setmana del 25 i 26 de maig i el 8 i 9 de juny. 

Ho teniu tot  a punt? Agafeu una capsa de llapis i aquarel·les per acolorir els tons grisos presents en els entorns urbans. De manera abstracta o figurativa, des de la fantasia a la quotidianitat, a través de les coincidències i els atzars tonals, les pel·lícules d’aquest cicle us conviden a explorar la paleta de colors que presenta la vida quotidiana. 

Per fer-ho, us hi esperen vuit històries amb Hudson and Troop “Against The Grain” (2011) de Dropbear; Portallapis [Värvipliiatsid] (1973), d’Avo Paistik; Boogodobiegodongo (2013), de Peter Millard; Floues et colorées (2010), d’Isabelle Cornaro; Swanee (2019), de Jeff Scher; Ginko Yellow (2022), d’Amy Halpern; The Colors (1976), d’Abbas Kiarostami; i Los colores se juntan (2024), de Mariquiña Díaz

El programa Cinema 3/99 ofereix projeccions temàtiques i originals, pensades per a públics de totes les edats, des dels 3 fins als 99 anys. Amb una selecció de pel·lícules d’animació, videoart i cinema d’artistes, cada semestre presenta una programació amb una nova temàtica que inclou una peça de creació original i, en aquesta edició, es tracta de l’obra de l’artista gallega Mariquiña Díaz.

Aprofiteu l’oportunitat d’endinsar-vos en aquests curtmetratges que ompliran de color la pantalla gran del hall del CCCB. Tot i que el programa va començar el 28 d’abril, encara teniu dues ocasions per veure les pel·lícules: el cap de setmana del 25 i 26 de maig i el 8 i 9 de juny. L’entrada és lliure i l’horari és dissabte a les 17 h i diumenge a les 11 h. Si voleu obtenir més informació, podeu consultar la pàgina web del CCCB

Data de publicació: Dijous, 23 maig 2024
  • Comparteix